Hoe kan ik snel melkopschuimen?

Binnen 10 seconden al melkschuim

Ik kwam dit filmpje tegen op Youtube. Aangezien ik zelf de Cafetière gebruik om mijn melk op te schuimen, ziet dit er wel echt briljant gemakkelijk uit om te gebruiken. Dit slaat natuurlijk mijn lijst met budget melkopschuimers helemaal kapot haha. Maar toch laat ik nog even mijn lijstje staan op de site, want als je geïnteresseerd bent in een ‘gevorderde’ melkopschuimer kan het toch handig zijn ;-). Deze keuze ligt natuurlijk weer helemaal bij jezelf.

Bekijk deze melkopschuimer in actie:

Xavax Elektrische Melkopschuimer

Ik heb hem even opgezocht voor jullie en je kunt hem al halen voor €9,99 euro bij Bol.com. Ik heb hem zelf gelijk even besteld om mijn test-dummy gehalte hoog te houden. Ik ben zeer benieuwd naar de kwaliteit en uitvoering van het wonderstaafje!

Beschrijving, De productbeschrijving volgens bol.com. Voor perfect melkschuim in een paar seconden. Extra krachtige motor en speciale spiraal voor goede werveling. Met soft-touch-oppverlak voor goede grip en comfort . Makkelijk te reinigen en te bedienen. Snoerloos dankzij batterijen. Ideaal voor cappuccino, latte macchiato, milkshake.

Eerst weten hoe je zelf een Espresso zet? Lees verder.

Geef een reactie