Beste koffiebonen? TOP 10 ALLERBESTE Van 2019!

Ben je opzoek naar de beste koffiebonen van 2019? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder goede koffie komt te zitten thuis of op werk. Deze koffiebonen brengen het thuisgevoel wel erg dicht bij je hoeft dus niet meer eerst helemaal terug. Nee, je kunt de verse koffiebonen direct malen en zetten! Denk aan veel meer aroma, volle smaak, stevige shot cafeïne en een koffiemoment. Laten we snel beginnen!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste koffiebonen van 2019 =>>

Beste koffiebonen

Koffiebonen zijn een product dat dankzij het internet nu met veel eenvoud kan worden aangekocht, maar moet jij ze kopen bij jouw plaatselijke koffieleverancier of kun je het beter kopen bij een webshop?

Nou, dit hangt allemaal af van welke koffiesmaak je wilt hebben en hoe geduldig je bent, met andere woorden, beide methoden hebben hun voordelen. Het kopen van een aantal melanges van een lokale winkel zal vrij eenvoudig zijn, maar als je zoiets als groene Keniaanse koffie bonen wilt, dan kan het zijn dat je wat verder moet kijken en internetten.

Wat zijn echte koffiebonen?

Een slecht aspect van het lokaal jagen op koffiebonen is het feit dat de verscheidenheid aan producten die deze lokale verkopers op voorraad hebben meestal ver onder die van de online sites ligt.

Laten we maar doen alsof de verkoper van eten en drinken niet over de koffie beschikte die je oorspronkelijk wilde hebben, maar hiervoor kom je online toch al gauw in een jungle aan koffieproducten. Uiteraard is fijn dat je bij een lokale koffieverkoper de koffie kunt bekijken. Dit is een van de echte voordelen van het gebruik van een plaatselijke koffieverkoper om de goederen te zien voordat je daadwerkelijk koopt.

Beste koffiebonen kopen 800x350px

Waar moet je echt even opletten bij het aanschaffen

Het kunnen beoordelen van versheid van de koffieboon en ook het lang van oorsprong is een heel belangrijke factor als een persoon koffie koopt, internet winkelen heeft zijn voordelen, maar het verliest wel als het gaat om product goed te inspecteren.

Het feit dat je echte menselijke interactie krijgt met een verkoper kan vaak een geweldig voordeel zijn, stel er is een probleem met de koffieproduct die je hebt besteld en deze kun je vaak mits je de bon hebt eenvoudig teruggeven aan de koffieleverancier.

Daarom gebruik ik in dit artikel de grootste en bekendste webshop van Nederland namelijk Bol.com. Waarin alles helder is als het gaat om bezorgkosten tot een vervangend product toe te sturen is geregeld.

Hoe kom je meer te weten over de kwaliteit van de bonen?

Het is nu goede zaak dat lokale koffieverkoper de expertise hebben die jij zoekt, maar heel vaak kom je online meer te weten dan iemand in de supermarkt of lokale winkelen vinden. Zo kom je ook op de artikel terecht. Tegenwoordig kun je bijna alle tips en expertise op het gebied van koffieproducten eenvoudig op internet vinden, maar let wel goed op de kwaliteit die je wilt bereiken met je koffiesmaak. Want hierin geeft vaak toch ook de prijs wel een goede richting.

Tip: hopelijk ben je nu volledig op de hoogte van de goede en slechte punten over het online kopen van koffie bonen. Je kunt je eigen mening hierover bepalen, ik geef de voorkeur aan een beetje van beide, omdat ik denk dat zowel online koffie kopen als offline koffie kopen prima gaat.

TOP 10 Beste koffiebonen 2019

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste koffiebonen met je te delen. De koffiebonen die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon kwaliteit en afkomstig van Nederlands grootste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale koffiebonen!

1. Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram

Douwe Egberts Décafé is het bekende en vertrouwde Aroma Rood. Met dezelfde prettige ronde smaak en dat bekende aroma, maar dan cafeïnevrij! Lees ook de 33 ervaringen van andere Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Voordelige koop
duurzaam

Beste koffiebonen Douwe Egberts Décafé Koffiebonen - 4 x 500 gram

Bestel Douwe Egberts Décafé Koffiebonen – 4 x 500 gram voor 18,78 bij bol.com >>>


2. Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram

Wij gebruiken deze bonen altijd voor een regulier bakje koffie. Wij hebben al wat uitstapjes gemaakt naar andere merken maar kom altijd terug op deze vertrouwde smaak.
Handige voordeelpakket die per drie snel bij je thuis geleverd worden. Lees hier 28 ervaringen van andere Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram gebruikers >>>

Voordelen:

Voordelige koop
Goede kwaliteit
Goede smaak

Beste koffiebonen Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen - 3 x 900 gram

Bestel Douwe Egberts Aroma Rood Koffiebonen – 3 x 900 gram voor €33,99 bij Bol.com >>>


3. Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos

Een heerlijk vers kopje koffie? met deze vers gebrande koffiebonen door een gerenomeerde branderij gebrand wordt het werkelijkheid om top kwaliteit koffie thuis te kunnen drinken. Daarom dacht ik laat ik nu wat meer uit geven voor deze koffiebonen en ik moet zeggen dat ik blij ben dat ik het heb gedaan.  Lees hier 9 ervaringen Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos gebruikers >>>

Voordelen:

Per 8 zakken
Geweldige smaak ervaring
Snelle levering

Beste koffie Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos

Bestel Grano koffiebonen 8 x 1000 gram zakken in doos voor €99,95 bij Bol.com  >>>


4. Aroma Club Koffiebonen 1KG – No. 3 Strong George – Koffie Intensiteit 5/5

Ben jij op zoek naar een geweldige espresso koffieboon? De Strong George van Aroma Club is een heerlijke donkere espresso boon. De geur, crema en smaak zorgen ervoor dat de espresso’s zeer goed smaken! Lees hier 10 Aroma Club Koffiebonen 1KG – No. 3 Strong George – Koffie Intensiteit 5/5  gebruikers >>>

Voordelen:

Perfecte espresso’s
Goed van smaak
Heerlijke volle (koffie)geur

Beste koffie Aroma Club Koffiebonen 1KG - No. 3 Strong George - Koffie Intensiteit 5/5

Bestel Aroma Club Koffiebonen 1KG – No. 3 Strong George – Koffie Intensiteit 5/5 voor 21,11 bij Bol.com >>>


5. Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram

Met Mocca zet je koffie met een volle en rijke smaak. De melange is lekker donker gebrand. Een heerlijke verleiding waarin je zelfs subtiele accenten van specerijen en cacao kunt proeven. Enorm krachtig is zijn soort! Bekijk hier 8 ervaringen van andere Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram gebruikers >>>

Voordelen:

Goede kwaliteit
Voordelige koop
Duurzaam

Beste Koffiebonen Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - 4 x 500 gram

Bestel Douwe Egberts Mocca Koffiebonen – 4 x 500 gram voor €29,99 bij Bol.com >>>


Voor wie zijn koffiebonen geschikt?

Koffiebonen zijn geschikt voor alle gebruikers. Maar wil je graag met je kwaliteit/prijs manier meer halen uit je koffiebonen?  Dan zijn koffiebonen een goede keuze om mee te starten.

Onthoud wel dat deze koffiebonen geen vervanging is voor wat al goed voor je werkt. Het is een kwaliteitsproduct om je te van laten genieten. Zelf goed onderzoeken en kijken wat je wilt halen uit je koffiemoment blijft belangrijk!

Zijn de beste koffiebonen echt goed?

De TOP 5 die ik met je deel zijn legaal en bevatten geen verboden grondstoffen of kinderarbeid. Daarnaast zijn de koffiebonen niet illegaal.

Ik raad je aan om de gebruiksaanwijzing die op de verpakking staat op te volgen. Gebruik deze niet anders dan nodig is, dit versnelt namelijk niet de doelen die je wilt behalen.

Koffiebonen kopen

Wil je graag een compleet overzicht van koffiebonen, bekijk dan hieronder de beste webshop hieronder. Naast de TOP 5 van hierboven vind je ook andere koffiebonen die je misschien interessant vindt.

Alle koffiebonen van Bol.com vind je hier >>>

Alle top 10 koffiebonen vind je hier >>>

Tot slot

De Beste koffiebonen zijn ideaal om te gebruiken wanneer je intensief je telefoon of tablet gebruikt. De koffiebonen uit de TOP 5 werken gegarandeerd.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste koffiebonen van 2019!

Plaats een reactie