Beste koffiemolen? Top 10 allerbeste van 2019!


Benieuwd naar de beste koffiemolen? Dit overzicht helpt jou en geeft je snel het verlossende antwoord. Maar welke koffiemolen is het meest geschikt? En hoe werkt zo’n koffiemolen? In dit blog deel ik de TOP 5 waarmee je direct de beste koffiebonen kunt malen. Lees verder.

Beste koffiemolen

 1. Bosch MKM6003 Koffiemolen – Zwart (Beste Koop) >>
 2. Melitta Molino – Koffiemolen – Zwart >>
 3. Tristar Koffiemolen KM-2270 – RVS >>
 4. De’Longhi KG89 – Koffiemolen>>
 5. Facile® Luxe Set Handmatige koffiemolen Keramische>>

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste koffie molen om direct antwoord te krijgen. Lees verder!

Je merkt dat je graag meer wilt halen uit je koffie? En je wilt graag zelf je koffiebonen malen zonder dat er een mega koffiezetapparaat komt. Maar welke koffie molen apparaten zijn er? Om daar zo snel mogelijk achter te komen heb ik voor je een top 5 samengesteld. Deze koffiemolens zijn perfect voor mensen die willen dat hun koffie molen apparaat niet te vele ruimte in neemt, maar toch wel die hoge kwaliteit kan leveren. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke kwaliteit van diverse top A merken, dus de komende jaren zit je goed met deze koffiemolens! Ik heb mijn Bosch al meer dan 5 jaar!

TOP 5 beste koffiemolen

1. Bosch MKM6003 Koffiemolen – Zwart

De favoriet van mij en vele andere koffieliefhebbers. De fans van authenticiteit en traditie zullen in de wolken zijn met de MKM6003 koffie molen van Bosch. De MKM6003 heeft een capaciteit voor het malen van 75 g koffiebonen (11 kopjes). Lees hier 113 ervaringen van Bosch MKM6003 Koffiemolen gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik
 • goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste koffiemolen Bosch MKM6003 Koffiemolen - Zwart

Bestel Bosch MKM6003 Koffiemolen voor €27,- bij Bol.com >>

2. Melitta Molino – Koffiemolen – Zwart

Mooie machine voor een mooie prijs. De kwaliteit verhouding is zeker in orde. Is een stevig en kwalitatief goed apparaat. Zitten beveiligingen op dat er bv. niet gemaald kan worden zonder dat de deksel/kap erop zit! Lees hier 77 ervaringen van andere Melitta Molino – Koffiemolen – Zwart gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste koffiemolenMelitta Molino - Koffiemolen - Zwart

Bestel Melitta Molino – Koffiemolen – Zwart voor €49,95 bij Bol.com >>

3. Tristar Koffiemolen KM-2270 – RVS

Tristar wie is er nou niet gek op? Als je zelf graag verse koffiebonen maalt, kies dan voor de Tristar KM-2270 Elektrische Koffiemolen. Deze mooi vormgegeven koffie molen maalt in een paar seconden jouw favoriete soort koffiebonen tot poeder. Lees hier 49 ervaringen van andere Tristar Koffiemolen KM-2270 – RVS gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste koffiemolen Tristar Koffiemolen KM-2270 - RVS

Bestel hier Tristar Koffiemolen KM-2270 – RVS voor €20,- bij Bol.com >>

4. De’Longhi KG89 – Koffiemolen

De’Longhi blijft een gewild merk voor vele! De De’Longhi KG89 is een professionele koffiemolen met maalstenen en maalgraadselector om de gewenste maalgraad te kiezen, van fijn tot grof. De hoeveelheid is instelbaar tot 12 kopjes. Lees hier 42 ervaringen van andere De’Longhi KG89 – Koffiemolen gebruikers >>

Voordelen:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Goede kwaliteit

Beste koffiemolen De'Longhi KG89 - Koffiemolen

Bestel hier De’Longhi KG89 – Koffiemolen voor €54,95 bij Bol.com >>

5. Facile® Luxe Set Handmatige koffiemolen Keramisch – Levenslang Garantie

Wil je graag handmatig koffiebonen malen en genieten van het proces? Dan is dit product prima geschikt. MHet is een klein handzaam dingetje dat ‘s ochtends niet zoveel geluid maakt (voor de buren) als een elektrische. Niet geluidloos overigens! Lees hier 28 ervaringen van andere Facile® Luxe Set Handmatige koffiemolen Keramisch gebruikers >>

Voordelen:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

beste koffiemolen Facile® Luxe Set Handmatige koffiemolen

Bestel Facile® Luxe Set Handmatige koffiemolen Keramisch voor €34,95 bij Bol.com  >>

Welke koffiemolens zijn er?

Deze koffiemolens kun je overall kopen bijvoorbeeld bij de Blokker, Action of tegenwoordig online. Je zult zien dat er veel verschillende merken te koop zijn en veel variatie is in kwaliteit. Maar wees gerust al deze testen zijn gebaseerd op echte gebruikers en ervaringen. De meeste geven heerlijke vers gemalen koffie en maken jou ochtend of dag weer helemaal goed. Zijn ook nog klein en compact in de keuken. Verse gemalen koffie geeft je een koffiemoment om nooit meer te vergeten met verse koffiebonen.

Wat is de beste koffiemolen in 2019?

Zojuist ben je alles te weten gekomen over de TOP 5 beste koffiemolen elektrisch of handmatige apparaten van 2019. Je kunt deze molens direct gebruiken. Mocht je een keer wat andere test willen proberen, probeer dan eens nummer 1 van deze test.

Goede koffie maakt of breekt je dag dus het uitkiezen ervan is een serieuze zaak als je het zeker wilt weten. De Top 5 van hierboven helpt je bij het krijgen van het gewenste resultaat. Vergeet niet dat versheid en kwaliteit van de koffiebonen ook een enorme rol hierin speelt.

De best geteste koffiezetapparaten?

De Beste koffiezet apparaat zijn ideaal om te gebruiken voor elke man, vrouw of gezin als je meer ruimte wilt hebben in de keuken en koffie met een goede kwaliteit wilt behouden. De koffiezet apparaten uit de TOP 5 werken gegarandeerd naar wens.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je nieuwe koffiezet apparaat uit 2019!

Overzicht van Top 10 Beste Koffiezetapparaten op Bol.com >>

Heiko

Even voorstellen: mijn naam is Heiko en ik ben de fanatieke koffiedrinker en eigenaar achter zelfkoffiezetten.nl. Daarnaast ben ik een levensgenieter!

Meer op Zelfkoffiezetten