Beste koffiepadapparaten? TOP 10 ALLERBESTE Van 2022!

Voor het laatste geüpdate op 23/11/2021 door Simon.

Ben je opzoek naar de beste koffiepadapparaten van 2022? In deze blog deel ik de TOP 5 waarmee je nooit meer zonder wil als je zelf met één druk op de knop de lekkerste koffie thuis kunt gaan zetten. Deze Senseo’s zijn geweldige apparaten om je elke dag te voorzien van heerlijke warme koffie in de ochtend, middag of avond deze staat altijd klaar! Denk aan geweldige koffie, makkelijk in gebruik en duurzaam. Laten we snel beginnen!

TIP: geen tijd om hele artikel te lezen? Bekijk hier direct de beste koffiecupmachine van 2022=>>

Koffiepadapparaten

Met een Senseo koffiepadapparaat maak je met één druk op de knop heerlijke koffie met een mooie cremalaag. Philips is met de nu beroemde Senseo de uitvinder van het koffiepadmachine met die o zo handige koffiepads!

Zo heeft  Philips niet stil gezeten en met de Senseo Switch heb je de mogelijkheid een grote kan filterkoffie te zetten of de Latte Duo met Senseo melkopschuimer, super handig. Je hebt ook echte verschillende Senseo apparaten zoals de Senseo Viva Café of Viva Café Duo Select, Senseo Quadrante en Senseo Original. Die zul je in deze review terug zien komen.

Bij een koffiemachine met cups kun je denken ik altijd aan dampende Senseo koffie. Een koffiepadapparaat aanschaffen hangt sterk af van persoonlijke voorkeur, je keukenkleuren,  gemak en welke pads met welke koffiesmaak je hiervoor wilt gebruiken. Waar ligt je wens?

TOP 10 Beste koffiepadapparaten 2022

Ben je er klaar voor? Het is namelijk tijd om de TOP 5 beste koffiepad apparaten met je te delen. Deze koffiepad apparaten die ik met je deel zijn niet merkloos maar gewoon legaal en afkomstig van Nederlands grootste en betrouwbaarste online webshops

Tevens lees je honderden ervaringen van andere gebruikers. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Ik wens je veel plezier met het kiezen van jouw ideale koffieapparaat!

1. Philips Senseo Quadrante HD7865/60 – Koffiepadapparaat – Zwart

Met het Senseo Quadrante HD7865 – Koffiepadapparaat kun je eenvoudig en in minder dan een minuut één of twee kopjes koffie zetten. Wil je koffiekopjes gebruiken van verschillende formaten? Dat is geen probleem. Lees ook de 534 ervaringen van andere Philips Senseo Quadrante HD7865/60 – Koffiepadapparaat – Zwart gebruikers >>>

Voordelen:

 • stevig en kwalitatief
 • werkt betrouwbaar
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 1 Philips Senseo Quadrante HD7865:60 - Koffiepadapparaat - Zwart reivew

Bestel Philips Senseo Quadrante HD7865/60 – Koffiepadapparaat – Zwart voor €75,99 bij bol.com >>>


2. Philips Senseo Viva Café HD6563/60 – Koffiepadapparaat – Diep zwart

Deze Krups Mini Me is zo compact van design dat als koffiecupmachine in elke keuken goed past. Met de Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP1208 creëer je de lekkerste koffievariëties. Dankzij de automatische waterdosering is deze koffiecupmachine eenvoudig in te stellen. Het kan allemaal met deze Krups NESCAFÉ! Lees hier 295 ervaringen van andere Philips Senseo Viva Café HD6563/60 – Koffiepadapparaat – Diep zwart gebruikers >>>

Voordelen:

 • voordelige koop
 • eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit

Top 2 Philips Senseo Viva Café HD6563:60 - Koffiepadapparaat - Diep zwart review

Bestel Philips Senseo Viva Café HD6563/60 – Koffiepadapparaat – Diep zwart voor €64,99 bij Bol.com >>>


3. Philips Senseo Original HD6554/60 – Koffiepadapparaat – Zwart

Erg blij met deze echte original Senseo! Geniet binnen een minuut van een heerlijk kopje koffie met deze Senseo Original. De unieke koffieboost- en Crema Plus-technologie zorgt voor een nog vollere en rijkere smaak met een extra fijn en zacht crèmelaagje. Lees hier 285 ervaringen Philips Senseo Original HD6554/60 – Koffiepadapparaat – Zwart gebruikers >>>

Voordelen:

 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
 • makkelijk in gebruik

Top 3 Philips Senseo Original HD6554:60 - Koffiepadapparaat - Zwart review

Bestel Philips Senseo Original HD6554/60 – Koffiepadapparaat – Zwartk voor €49,99 bij Bol.com  >>>


4. Philips Senseo Latte Duo HD6570/60 – Koffiepadapparaat – Zwart

Met het Philips Senseo Latte Duo HD6570/60 koffiepadapparaat geniet je op een eenvoudige manier van je favoriete cappuccino. Ook is het mogelijk om een latte macchiato, café latte, sterke of milde koffie te zetten of melk op te schuimen. Dit koffieapparaat doet de rest! Lees hier 106 ervaringen van andere Philips Senseo Latte Duo HD6570/60 – Koffiepadapparaat – Zwart gebruikers >>>

Voordelen:

 • Voordelige koop
 • eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit

Top 4 Philips Senseo Latte Duo HD6570:60 - Koffiepadapparaat - Zwart review

Bestel Philips Senseo Latte Duo HD6570/60 – Koffiepadapparaat – Zwart voor €159,99 bij Bol.com >>>


5. Philips Senseo Original HD6554/30 – Koffiepadapparaat – Violet paars

Wil jij jezelf of iemand die je kent echt een geweldig cadeau geven van de hoogste kwaliteit? Let dan op! Je zet eenvoudig een of twee kopjes tegelijkertijd van jouw favoriete SENSEO® koffiesmaak. Drink je liever een kleiner en sterker kopje koffie? Dat is nu ook mogelijk met de intensiteitsselectie, door twee keer op de knop te drukken.Enorm krachtig is zijn soort! Bekijk hier 285 ervaringen van andere Philips Senseo Original HD6554/30 – Koffiepadapparaat – Violet paars gebruikers >>>

Voordelen:

  • Geweldig apparaat
  • Handig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Top 5 Philips Senseo Original HD6554:30 - Koffiepadapparaat - Violet paars review

Bestel Philips Senseo Original HD6554/30 – Koffiepadapparaat – Violet paars voor €75,- bij Bol.com >>>


Hoeveel geld ben je kwijt voor een koffiepadapparaten?

Goede apparaat kan enorm variëren in de prijs, maar je kunt beginnen bij ongeveer 60 a 70 euro. Je wilt natuurlijk wel een kwalitatief goede koffieapparaat en des te meer het gemak kan dit enkele honderden euro’s kosten.

Het is erg afhankelijk van je wens, smaak, de reden dat je het koffieapparaat wilt gebruiken, welke extra accessoires je koopt en hoe vaak je het zal gebruiken. Dit bepaald vaak hoeveel je uiteindelijk kwijt zult zijn.

Ik zeg altijd reken als particulier in elk geval wel een paar honderd euro als je een fatsoenlijk goed apparaat wilt kopen voor de lange termijn.

Alle best beoordeelde koffiepadapparaten van Bol.com vind je hier >>>

Wil een koffiecupmachines proberen?

Je kunt kiezen uit vele verschillende opties, zoals een Krups of Nespresso. Hoe beter de kwaliteit van het apparaat, hoe meer draaiuren je mag verwachten van je koffiecup apparaat.

Alle Top 10 Koffiecupmachine vind je hier >>>

Voordelen van een koffiepadapparaten

De Beste koffieapparaten zijn ideaal om te gebruiken wanneer je graag snel maar echt lekker koffie wilt hebben. De koffieapparaten met pad uit de TOP 5 werken gegarandeerd en is goede kwaliteit.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en voor veel plezier met de beste koffieapparaat van 2022!

Tip: Beste koffiezetapparaat kopen? TOP 3 ALLERBESTE Van 2022!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo