Bosch koffiemachine aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 07/10/2022 door Simon.

Of je nu een filterkoffiezetapparaat, een volautomaat espressomachine of een inbouw koffiemachine zoekt; bij Bosch kun terecht voor vrijwel alle soorten koffiemachines en espresso-apparaten. Ook heeft het merk Bosch kwalitatief goede bonenmachines in de aanbieding. De prijs-kwaliteitverhouding is doorgaans uitstekend en met de vormgeving zit het ook helemaal goed. Je hebt keuze uit verschillende stijlen en kleuren, waardoor er altijd wel een Bosch koffiezetapparaat is dat bij jouw keuken past. Op deze pagina verzamelen we bij Zelfkoffiezetten.nl dagelijks de beste Bosch koffiemachine aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je nieuwe koffiezetapparaat.

Wat is de beste Bosch koffiemachine aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Bosch koffiezetapparaat TKA8013. Deze Bosch koffiemachine is tijdelijk in prijs verlaagd naar €82,99 waarmee je 17% korting hebt. Je bespaart met deze Bosch koffiemachine aanbieding dus maar liefst €17,00. De Bosch koffiezetapparaat TKA8013 wordt bij Bcc.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 3 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste Bosch koffiemachine die in de aanbieding is?
De goedkoopste Bosch koffiemachine van het moment is de Bosch koffiezetapparaat TKA6A043. Deze Bosch koffiemachine is voor €52,99 te vinden bij Bcc.nl waarmee je maar liefst 18% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze Bosch koffiemachine loopt binnenkort af!

Dit zijn alle Bosch koffiemachine aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Bosch koffiemachine?
Zonder korting betaal je gemiddeld €74,24 voor een Bosch koffiemachine. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Bosch koffiemachine aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Bosch koffiemachine niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 3 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €12,10. Bij een Bosch koffiemachine die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €64,56 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Bosch koffiemachines van alle webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Bosch koffiemachines zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo