FAQ: Zelfkoffiezetten

Feedback - zelfkoffiezetten.nl

FAQ: veel gestelde vragen over zelfkoffiezetten.nl

Hier vind je hopelijk alle duidelijke antwoorden op veel gestelde vragen over de Italiaanse Caffe New York, de webshop, de koffie, koffiebonen – espressobonen,  Moka Express of de Bialetti en services. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.

Hoeveel kopjes kun je zetten met een kilo koffiebonen?

Wij gaan ervan uit dat een kopje espresso wordt gezet met zo’n 7 gram. vers gemalen koffie. Dus uit een kilo haal je gemiddeld zo’n 120 kopjes espresso, maar dit blijft experimenteren(morsen, sterke koffie etc). Dit zou neer komen op nog geen €0,15 per kopje, wat anders dan cups voor n €0,35 cent.

Hoe zorg  ik dat mijn koffie zo lang vers blijft?

De koffie wordt direct na het branden in Toscaanse branderij verpakt in de klassieke ‘vacuüm’ zakken. Hou kan je de koffie dan vers houden? Maal koffie altijd maar voor een week, half blik ongeveer is voldoende. Gebruik een wasknijper en een lucht dichte trommel om het af te sluiten. Ik heb bijvoorbeeld blikken over van Lavazza, illy,maar ook  jodenkoeken en tupperware doosjes. Werkt allemaal perfect.

Welke koffie is voor de Bialetti Moka Express? 

Koffie met een pittig Italiaans karakter. Moka Macinato en BAR macinato! Dit zijn zijn gemalen ‘dark roast’ smaken. Dark roast betekent dat deze glanzende zwarte bonen met een olieachtige oppervlak en een uitgesproken bitterheid bezitten. Deze gemalen espresso koffie is geschikt voor iedereen die zijn koffie maakt met een Bealetti of espresso-apparaat. De smaak van Espressobonen van Robusta en Arabica bonen zorgt voor Italiaans temperament in uw kopje espresso of cappuccino. Deze typische espresso maling zorgt bovendien voor een indrukwekkende crema.

Onze Dark Roast
– Blend met Robusta en Arabica uit Zuid Amerika. 
– Gebrand in Italië met  60% Robusta en 40% Arabica 
– Een stevige Body 

Wanneer begint Zelfkoffiezetten?

Zelfkoffiezetten is de leverancier van de heerlijke Italiaanse koffie. Dit houdt in dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen via de webshop van Zelfkoffiezetten. Ik schrijf over mijn ervaring en wil graag mensen laten kennis maken met dit unieke Toscaanse merk. Ariën en ik hebben een samenwerkingsverband waarbij we samen heerlijke Italiaanse koffieverkopen. Dit is op de manier van“no cure, no pay” dus jij moet wel echt genieten van de koffie!

Hoe kan ik betalen in de webshop?

In de webshop van zelfkoffiezetten kun je de exclusieve Italiaanse koffie direct makkelijk en eenvoudig afrekenen via o.a. iDeal. Ook kun je vooruitbetalen via bankoverschrijving. Als je meer informatie zoekt over alle betaalmethodes deze zijn hier.

Wat zijn de gegevens van de leverancier Zelfkoffiezetten.nl?

Zelfkoffiezetten.nl
Heiko Hartsuijker
Parkstraat 48
6828 JK Arnhem
tel. 06 – 20845800
KvK 58628789
info@zelfkoffiezetten.nl

Wanneer wordt mijn online bestelling bezorgd?

Postnl - zelfkoffiezetten.nl

Zelfkoffiezetten.nl verzend alle pakketten met PostNL. De levertijd is 1/2 werkdagen. Dat geldt voor leveringen in Nederland. Post NL bezorgt trouwens ook op zaterdag! Je krijgt een Track & Trace code toegestuurd zo dat je eenvoudig zelf de zending kunt volgen.

PakjeGemak service van PostNL?

pakje gemak - zelfkoffiezetten.nl

Dat kan met de handige PakjeGemak service van PostNL. Dit is helemaal gratis!  Kies uit meer dan 2000 afhaallocaties. Sommige zijn trouwens ook ‘s avonds geopend. Tijdens de bestelling kun je opgeven of je hiervoor kiest. Je krijgt dan niet alleen de afhaallocaties, maar ook de afhaaltijden te zien.

Wat zijn de verzendkosten van mijn koffie?

Standaard is € 3,95 maar Gratis verzending vanaf € 75 incl.btw door heel Nederland, anders wordt het 
België en Luxemburg:
Gratis verzending vanaf € 80 incl.btw, anders € 6,95
Duitsland:
Gratis verzending vanaf € 85 incl.btw, anders € 8,95

Meer informatie over de verzending en de verzendkosten vind je hier.

Gratis koffie? Ik zou graag een gastblog willen schrijven over De koffie van “Caffé New York”!

Geweldig, omdat ik graag koffieverhalen deel van bloggers als koffieliefhebber. Dit wil ik graag stimuleer via een gratis Moka Macinato 250 gram Dark Roasted op te sturen om te proeven van deze heerlijke koffie. Voor het lekkerste resultaat is natuurlijk de Bialetti Moka Express wel nodig. *Indien terugkerend blogcontent mogelijkheid voor commissie.

Richtlijnen:

  • – Aantoonbaar een eigen blog of een fanpage bezitten;
  • – Het leuk vinden om over jouw koffie(ervaring) te schrijven.

De eerste stap: de Bialetti Moka Express zal je zelf moeten aanschaffen ;-). Ik help met stap 2: de juiste eerste Italiaanse koffie! Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met me opnemen via het contactformulier.

Ik heb “…..” niet op de koffiekwaliteit.nl site gezien?

Oh! Gelukkig kan je via het contactformulier contact met ons opnemen, dan vertel ik wij er graag meer over.

Kan ik mijn product terugsturen?

Je hebt altijd een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van reden het product terug te sturen. Die periode gaat in op de dag dat je het product ontvangt. Het product kan alleen ongebruikt, ongeopend en, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggestuurd worden. De retourskosten hiervan zijn voor eigen rekening. Meer informatie vind je in de Algemene Voorwaarden. Daar vind je ook een voorbeeldtekst voor het correct retourneren van een product.

Nadat de correcte aanvraag voor retour bevestigd is via info@zelfkoffiezetten.nl, kun je je product terugsturen naar het onderstaande adres:
Zelfkoffiezetten.nl
Parkstraat 48, 6828 JK Arnhem

Ik heb een kortingscode, hoe kan ik die gebruiken?

Een kortingscode kun je invullen tijdens het bestellen van je product de pagina, nadat je een product in je winkelmandje hebt geplaatst. Let erop dat je de code correct invult, deze is onder meer hoofdlettergevoelig. Je kunt maar 1 code per bestelling toepassen. Elke code heeft een eigen geldigheidsdatum, vaak aangegeven bij verstrekking van de code. Let op: Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Meer informatie omtrent aankopen in de webshop vind je in de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden zelfkoffiezetten

Plaats een reactie