Filter koffiezetapparaat aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 17/06/2022 door Simon.

Ben jij op zoek naar een goedkoop filter koffiezetapparaat? Dan ben je op Zelfkoffiezetten.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste filter koffiezetapparaat aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle filter koffiezetapparaat aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle filter koffiezetapparaat aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste filter koffiezetapparaat aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Epour 1024-12 koffiezetapparaat. Deze filter koffiezetapparaat is tijdelijk in prijs verlaagd naar €99,00 waarmee je 54% korting hebt. Je bespaart met deze filter koffiezetapparaat aanbieding dus maar liefst €120,95. De Epour 1024-12 koffiezetapparaat wordt bij Wehkamp.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 4 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2022.

Wat is de goedkoopste filter koffiezetapparaat die in de aanbieding is?
De goedkoopste filter koffiezetapparaat van het moment is de Inventum KZ612 - Filter-koffiezetapparaat - Zwart/RVS. Deze filter koffiezetapparaat is voor €22,00 te vinden bij Bol.com waarmee je maar liefst 26% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze filter koffiezetapparaat loopt binnenkort af!

Dit zijn alle filter koffiezetapparaat aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een filter koffiezetapparaat?
Zonder korting betaal je gemiddeld €110,65 voor een filter koffiezetapparaat. Gelukkig zijn er online regelmatig goede filter koffiezetapparaat aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een filter koffiezetapparaat niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 63 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €18,05. Bij een filter koffiezetapparaat die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €96,21 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod filter koffiezetapparaten van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er filter koffiezetapparaten zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Plaats een reactie