Klein koffiezetapparaat kopen? Top 10 allerbeste van 2019!


Benieuwd naar een klein koffiezetapparaat? Dit overzicht helpt jou en geeft je snel het verlossende antwoord. Maar welke koffiezetapparaat is het meest geschikt? En hoe werkt zo’n klein koffiezetapparaat? In dit blog deel ik de TOP 5 waarmee je direct de beste koffie kunt zetten. Lees verder.

Klein koffiezetapparaat

 1. Philips Café Gaia HD7546/20 – Koffiezetapparaat (Beste Koop) >>
 2. Bosch CompactClass TKA3A034 – Koffiezetapparaat >>
 3. Tefal – Koffiezetapparaat – Dialog Mini – 6 Kops >>
 4. Siemens TC3A0303 – Koffiezetapparaat – 2 stuks >>
 5. Caso Coffee Compact – Koffiezet apparaat – ook geschikt voor koffiebonen>>

De TOP 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de TOP 5 beste kleine koffiezetapparaten om direct antwoord te krijgen. Lees verder!

Je merkt dat je huidige koffiezet apparaat veel te veel ruimte inneemt op je aanrecht. Maar zou er een goede kleine koffiezet apparaat zijn? Om daar zo snel mogelijk achter te komen heb ik voor je een top 5 samengesteld. Deze koffiezetapparaten zijn perfect voor mensen die willen dat hun koffiezet apparaat niet te vele ruimte in neemt, maar toch wel die hoge kwaliteit koffie kan zetten. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke kwaliteit van diverse top A merken, dus de komende jaren zit je goed met deze koffiezetapparaten!

Welke kleine koffiezetapparaten zijn er?

Deze koffiezet apparaten kun je overall kopen bijvoorbeeld bij de Blokker, Action of tegenwoordig online. Je zult zien dat er veel verschillende merken te koop zijn. Maar wees gerust al deze testen zijn gebaseerd op echte gebruikers en ervaringen. De meeste geven heerlijke koffie en maken je ochtend of dag weer helemaal goed. Er zijn ook nog kleine compacte koffiezetapparaten te koop voor koffiebonen. Deze geven je een koffiemoment om nooit meer te vergeten met verse koffiebonen, maar zo is er voor iedereen wat.

TOP 5 beste kleine koffiezetapparaten

1. Philips Café Gaia HD7546/20 – Koffiezetapparaat – Zwart/Zilver

De favoriet van vele mensen, dit koffiezetapparaat staat al bij vele huishoudens en is bewezen een topper. Heeft ook een thermische kan voor het warm houden van de koffie. Let wel op, deze is wel wat groter dan de andere apparaten op de lijst. De metalen Philips HD7546 koffiezetapparaat is ideaal voor mensen die eersteklas aroma én ontwerp willen. Lees hier 186 ervaringen van Philips Café Gaia HD7546/20 – Koffiezetapparaat gebruikers >>

Voordelen:

 • Voldoet aan verwachtingen
 • Eenvoudig in gebruik
 • goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste kleine koffiezetapparaat Philips Café Gaia HD7546:20 - Koffiezetapparaat

Bestel Philips Café Gaia HD7546/20 – Koffiezetapparaat voor €54,99 bij Bol.com >>

2. Bosch CompactClass TKA3A034 – Koffiezetapparaat – Rood

Dit Bosch CompactClass koffiezetapparaat is perfect voor mensen die willen dat hun koffiezetapparaat niet te vele ruimte in neemt, maar wel van hoge kwaliteit koffie houden! Lees hier 39 ervaringen van andere Bosch CompactClass TKA3A034 – Koffiezetapparaat gebruikers >>

Voordelen:

 • Goede kwaliteit
 • Voldoet aan verwachtingen
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste kleine koffiezetapparaat Bosch CompactClass TKA3A034 - Koffiezetapparaat

Let op, bijna uitverkocht!

Bestel Bosch CompactClass TKA3A034 – Koffiezetapparaat voor €43,99 bij Bol.com >>

3. Tefal – Koffiezetapparaat – Dialog Mini – 6 Kops

Tefal wie is er nou niet gek op? Deze compacte koffiezetter is uitermate geschikt voor de kleinere ruimtes. Uitgevoerd in zwart, met glazen koffiekan, druppelstop en waterindicator. Deze kleine koffiezetter moet je eens geprobeerd hebben. Lees hier 6 ervaringen van andere Tefal – Koffiezetapparaat – Dialog Mini – 6 Kops gebruikers >>

Voordelen:

 • Handig in gebruik
 • duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste kleine koffiezetapparaat Tefal - Koffiezetapparaat - Dialog Mini - 6 Kops

Bestel hier Tefal – Koffiezetapparaat – Dialog Mini – 6 Kops voor €27,95 bij Bol.com >>

4. Siemens TC3A0303 – Koffiezetapparaat – 2 stuks

Siems blijft een gewild merk voor vele! De Siemens TC3A03 heeft een krachtige1100 Watt opwarming voor een vol aroma. Hij is geschikt voor 10 tot 15 kopje en beschikt over een warmhoudplaat. Lees hier 13 ervaringen van andere Siemens TC3A0303 – Koffiezetapparaat gebruikers >>

Voordelen:

 • Voordelige koop
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Eenvoudig in gebruik

Beste kleine koffiezetapparaat De Siemens TC3A03

Let op, bijna uitverkocht!

Bestel hier Siemens TC3A0303 – Koffiezetapparaat voor €37,79 bij Bol.com >>

5. Caso Coffee Compact – Koffiezetapparaat – ook geschikt voor koffiebonen

Wil je graag hoge kwaliteit koffie en ruimte besparen? Dan is dit product prima geschikt. Met de Caso Coffee Compact zet je tot 4 heerlijke verse koppen koffie met verse bonen. De koffiemachine heeft een geïntegreerde koffiemaler met 2 maalgraden, maar werkt ook met voorgemalen koffie! Lees hier ervaringen van andere Caso Coffee Compact – Koffiezetapparaat gebruikers >>

Voordelen:

 • Eenvoudig in gebruik
 • Professionele kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Beste kleine koffiezetapparaat Caso Coffee Compact - Koffiezetapparaat

 

Bestel Caso Coffee Compact – Koffiezetapparaat voor €119,99 bij Bol.com  >>

Wat is de beste klein koffiezetapparaat?

Zojuist ben je alles te weten gekomen over de TOP 5 beste kleine koffiezet apparaten van 2019. Je kunt deze apparaten direct gebruiken. Mocht je een keer wat andere test willen proberen, probeer dan eens nummer 1 van deze test.

Goede koffie maakt of breekt je dag dus het uitkiezen ervan is een serieuze zaak als je het zeker wilt weten. De Top 5 van hierboven helpt je bij het krijgen van een snel resultaat.

Tot slot

De Beste koffiezet apparaat zijn ideaal om te gebruiken voor elke man, vrouw of gezin als je meer ruimte wilt hebben in de keuken en koffie met een goede kwaliteit wilt behouden. De koffiezet apparaten uit de TOP 5 werken gegarandeerd naar wens.

Mocht je nog vragen hebben, stel deze dan onderaan in dit artikel. Ook lees je hier vragen en ervaringen van andere gebruikers.

Ik wens je succes en vooral veel plezier met je nieuwe koffiezet apparaat uit 2019!

Overzicht van Top 10 Beste Koffiezetapparaat klein op Bol.com >>

Heiko

Even voorstellen: mijn naam is Heiko en ik ben de fanatieke koffiedrinker en eigenaar achter zelfkoffiezetten.nl. Daarnaast ben ik een levensgenieter!

Meer op Zelfkoffiezetten