Koffiemolen aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 07/10/2022 door Simon.

Met een koffiemolen kun je zelf je koffiebonen malen en verse espresso of filterkoffie bereiden. Doordat je kunt spelen met de maalgraad heb je invloed op de smaak van je zelfbereide koffie. Een goede koffiemolen is dan ook een onmisbaar accessoire voor elke barista en koffieliefhebber. Om niet teveel te betalen kun je je koffiemolen het beste in de aanbieding scoren. Met een goede koffiemolen aanbieding kun je – afhankelijk van het model en de originele prijs – al snel tientallen euro’s besparen. Bij Zelfkoffiezetten.nl speuren we dagelijks het web af op zoek naar de meest interessante koffiemolen aanbiedingen. Je vindt alle goede deals op deze pagina en bestelt ze gemakkelijk bij de aanbieder.

Wat is de beste koffiemolen aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Princess koffiemolen 242196. Deze koffiemolen is tijdelijk in prijs verlaagd naar €24,95 waarmee je 50% korting hebt. Je bespaart met deze koffiemolen aanbieding dus maar liefst €25,04. De Princess koffiemolen 242196 wordt bij Bcc.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 4 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste koffiemolen die in de aanbieding is?
De goedkoopste koffiemolen van het moment is de Bestron koffiemolen ACG1000CO. Deze koffiemolen is voor €15,99 te vinden bij Bcc.nl waarmee je maar liefst 59% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze koffiemolen loopt binnenkort af!

Dit zijn alle koffiemolen aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een koffiemolen?
Zonder korting betaal je gemiddeld €53,15 voor een koffiemolen. Gelukkig zijn er online regelmatig goede koffiemolen aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een koffiemolen niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 4 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €30,70. Bij een koffiemolen die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €46,22 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod koffiemolens van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er koffiemolens zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo