Koffiemolen aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 17/06/2022 door Simon.

Ben jij op zoek naar een goedkope koffiemolen? Dan ben je op Zelfkoffiezetten.nl aan het juiste adres. Wij hebben de juiste koffiemolen aanbieding namelijk alvast voor jou gevonden. Wij hebben een handige functie ontwikkeld waarmee we elke nacht op zoek gaan naar alle koffiemolen aanbiedingen die online te vinden zijn. Die hebben we vervolgens per webshop bij elkaar gezet. Zo vergelijk jij dus alle koffiemolen aanbiedingen en vind je de beste aanbieding van het moment!

Wat is de beste koffiemolen aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Eureka Mignon XL - Elektrische koffiemolen - 65mm Chrome. Deze koffiemolen is tijdelijk in prijs verlaagd naar €626,64 waarmee je 15% korting hebt. Je bespaart met deze koffiemolen aanbieding dus maar liefst €112,36. De Eureka Mignon XL - Elektrische koffiemolen - 65mm Chrome wordt bij Bol.com verkocht en is één van de best verkochte modellen van 2022.

Wat is de goedkoopste koffiemolen die in de aanbieding is?
De goedkoopste koffiemolen van het moment is de ACG1000CO koffiemolen. Deze koffiemolen is voor €17,32 te vinden bij Wehkamp.nl waarmee je maar liefst 56% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze koffiemolen loopt binnenkort af!

Dit zijn alle koffiemolen aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een koffiemolen?
Zonder korting betaal je gemiddeld €187,19 voor een koffiemolen. Gelukkig zijn er online regelmatig goede koffiemolen aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een koffiemolen niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 17 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €28,42. Bij een koffiemolen die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €162,77 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod koffiemolens van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er koffiemolens zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Plaats een reactie