Krups koffiemachine aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 22/08/2022 door Simon.

Een Krups koffiemachine kan zowel een bonenmachine als een piston- of koffiecupmachine zijn. De bekendste krups koffiezetapparaten zijn de koffiecupmachines, maar ook de espressomachines zijn erg geliefd. De prijzen voor Krups koffiezetapparaten lopen afhankelijk van het type erg uiteen. Het is zeker niet het duurste merk, maar je kunt wel op een goede kwaliteit en betrouwbaarheid rekenen.

Welke Krups koffiemachine je ook kiest, een goede aanbieding maakt de aanschaf altijd leuker. Niemand wil tenslotte teveel betalen. Om je te helpen een goede deal te vinden, hebben wij op deze pagina de beste Krups koffiemachine aanbiedingen voor je verzameld. Ons systeem speurt elke nacht het internet af naar goede aanbiedingen, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een Krups koffiezetapparaat.

Wat is de beste Krups koffiemachine aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Inventum IVW6015A. Deze Krups koffiemachine is tijdelijk in prijs verlaagd naar €449,00 waarmee je 21% korting hebt. Je bespaart met deze Krups koffiemachine aanbieding dus maar liefst €120,00. De Inventum IVW6015A wordt bij Expert.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 5 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste Krups koffiemachine die in de aanbieding is?
De goedkoopste Krups koffiemachine van het moment is de Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo XS KP1A3B - Handmatige koffiecupmachine - Zwart. Deze Krups koffiemachine is voor €44,95 te vinden bij Bol.com . Wees op tijd want de actie voor deze Krups koffiemachine loopt binnenkort af!

Dit zijn alle Krups koffiemachine aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Krups koffiemachine?
Zonder korting betaal je gemiddeld €516,35 voor een Krups koffiemachine. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Krups koffiemachine aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Krups koffiemachine niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 1 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €120,00. Bij een Krups koffiemachine die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €449,00 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Krups koffiemachines van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Krups koffiemachines zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

Wat kost een Krups koffiemachine?

De prijzen van Krups koffiemachines lopen sterk uiteen en dat is niet zo gek. Krups biedt namelijk verschillende soorten koffiezetapparaten aan, waaronder de bekende koffiecupmachines. Het merk heeft echter ook pistonmachines en volautomatische espressomachines in het assortiment. Deze vallen automatisch in een andere prijscategorie, al biedt Krups ook best goedkope espressomachines machines aan. Als je een Krups koffiemachine dan ook nog in de aanbieding kunt scoren, is dat helemaal fijn.

Een kleine koffiecupmachine, zoals de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo heb je al voor zo’n 43 euro. Voor een volautomatische espressomachine, betaal je ongeveer 275 tot 700 euro. Een pistonmachine, zoals de Krups Calvi XP3440 – Pistonmachine, kost 139 euro.

Populaire Krups koffiezetmachines

Krups heeft verschillende soorten koffiemachines in de aanbieding die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. Pistonmachines zijn ideaal om zelf espresso te bereiden en de smaak te bepalen. Met een volautomatische espressomachine zet je allerlei verschillende koffiespecialiteiten met een simpele druk op de knop. En de Krups koffiecupmachines zijn een eenvoudige manier om zonder rommel een lekkere kop koffie te zetten.

Pistonmachines

Een Krups Pistonmachine – zoals de Krups Calvi XP3440 – is lekker compact en je kunt er perfect een authentieke espresso met cremalaagje mee bereiden. Je hebt zelf invloed op de smaak en dat is dan ook meteen een verschil met de koffiecupmachines van Krups. Wel heb je er wat meer werk van. Met een goede aanbieding koop je een Krups piston koffiemachine voor maar iets meer dan 100 euro.

Filter koffiezetapparaten

Krups biedt ook een aantal filter koffiezetapparaten aan, zoals de Krups F 18301 AromaCafe 5. Ideaal om voor een groter gezelschap een kan koffie te bereiden. Daarbij kan bijna iedereen die koffie drinkt een kopje filterkoffie wel waarderen, doordat de smaak minder uitgesproken is dan bij bijvoorbeeld espresso. Zelfs zonder aanbieding is een Krups filter koffiezetapparaat niet zo duur. Vaak ligt de prijs tussen de 50 en 80 euro.

Krups koffiecupmachines

De bekendste Krups koffiezetapparaten zijn waarschijnlijk de koffiecupmachines. Krups heeft op dit gebied een zeer uitgebreid assortiment en biedt zowel Nespresso- als Dolce Gusto koffiemachines aan. Hiermee zet je eenvoudig en snel allerlei verschillende soorten koffiespecialiteiten, zonder geknoei. De cupjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende koffiesmaken en je kunt met sommige cups zelfs melkspecialiteiten bereiden.

Volautomatische koffiemachines

Ook heeft Krups verschillende volautomatische koffiemachines in de aanbieding, zoals de Krups Espressovolautomaat Arabica Picto EA8110. Met een volautomaat espressomachine van Krups zet je allerlei verschillende soorten koffiespecialiteiten. Een Krups bonenmachine maalt de bonen zelf en zet vervolgens espresso met de verse bonenmaling. Met sommige Krups bonenmachines – zoals de … – is het ook mogelijk om melkspecialiteiten te bereiden. Je zet dan heel eenvoudig een cappuccino of latte macchiato bijvoorbeeld.

De beste Krups koffiemachine aanbiedingen

Als je besluit dat een Krups koffiezetapparaat vanaf nu jouw koffie gaat zetten, is het tijd om op zoek te gaan naar een goede deal. Door een Krups koffiemachine in de aanbieding te kopen, kun je tenslotte een hoop geld besparen. Je vindt zowel in fysieke winkels als ik webshops regelmatig een aanbieding, kortingsactie of andere goede deal. Hieronder vertellen we hier iets meer over.

Soort aanbieding voor Krups koffiemachines

Tijdens je zoektocht naar een goede Krups koffiemachine aanbieding zul je verschillende soorten aanbiedingen tegenkomen. Winkels en webshops geven bijvoorbeeld vaak korting op het oude assortiment koffiemachines. Wanneer de nieuwe collecties binnenkomen, moet daar tenslotte ruimte voor gemaakt worden. De oude collecties staan in de weg en worden tegen een gereduceerd tarief aangeboden. 

Echter komt het ook voor dat Krups zelf een aanbieding heeft op een bepaalde koffiemachine of dat er een cashback actie loopt. In het laatste geval betaal je eerst de normale adviesprijs en kun je het koffiezetapparaat achteraf registreren. Als je dit doet, krijg je een deel van het aankoopbedrag terug.

Verder is het ook een optie om voor een combinatiedeal te kiezen of een Krups koffiezetapparaat met gratis accessoire te kopen. Je krijg dan niet letterlijk korting op de machine, maar krijgt er extra voordelig of gratis iets bij, zoals een melkopschuimer of een voorraadje koffie.

Webshops met goede aanbiedingen voor Krups koffiemachines

Je kunt in een fysieke winkel op zoek gaan naar een goede aanbieding voor je nieuwe Krups koffiezetapparaat, maar je kunt ook online op jacht gaan. Beide opties bieden prima kansen om een goede deal te scoren, alleen is het online vaak gemakkelijker om verschillende apparaten met elkaar te vergelijken als het op de specificaties gaat. Coolblue biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om verschillende producten naast elkaar te vergelijken. De webshops hieronder hebben regelmatig interessante Krups koffiemachine aanbiedingen.

  • Coolblue.nl
  • Bol.com
  • Bcc.nl
  • Mediamarkt.nl

Krups koffiemachine aanbiedingen op Zelfkoffiezetten.nl

Om het je extra gemakkelijk te maken, hebben we bij Zelfkoffiezetten.nl een overzicht gemaakt waarin je alle Krups koffiemachine aanbiedingen van dit moment kunt vinden. Ons systeem verzamelt automatisch de laagste prijzen en geeft ze overzichtelijk weer op deze pagina. Hierdoor is het in een oogopslag duidelijk welke aanbiedingen er op dit moment lopen voor Krups koffiezetapparaten. Je hoeft dus niet meer zelf alle webshops langs op zoek naar de beste deal, maar klikt simpelweg op een aanbieding in ons overzicht. Vervolgens kun je de Krups koffiemachine bestellen bij de webshop die hem het goedkoopst aanbiedt. Met je besparing hou je meteen geld over om je favoriete koffie te bestellen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo
Shopping cart