Melitta koffiemachine aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 19/09/2022 door Simon.

Het merk Melitta heeft verschillende soorten koffiemachines in de aanbieding. Je kunt bij het merk prima terecht voor zowel een filterkoffiezetapparaat als een pistonmachine of volautomaat espressomachine. Melitta koffiezetapparaten scoren vrijwel altijd goed in recensies en je kunt er dan ook van op aan dat je een betrouwbare koffiemachine in huis haalt. Om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste prijs betaalt, hebben wij op deze pagina de voordeligste Melitta koffiemachine aanbiedingen voor je verzameld. Elke dag speuren we bij Zelfkoffiezetten.nl het internet af om de beste deals te verzamelen. Zo betaal je nooit te veel en maak je altijd gebruik van een leuke Melitta koffiemachine aanbieding.

Wat is de beste Melitta koffiemachine aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Melitta koffiezetapparaat Epos 1024-02. Deze Melitta koffiemachine is tijdelijk in prijs verlaagd naar €259,00 waarmee je 19% korting hebt. Je bespaart met deze Melitta koffiemachine aanbieding dus maar liefst €60,95. De Melitta koffiezetapparaat Epos 1024-02 wordt bij Bcc.nl verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 5 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste Melitta koffiemachine die in de aanbieding is?
De goedkoopste Melitta koffiemachine van het moment is de MELITTA AROMABOY M25 WIT. Deze Melitta koffiemachine is voor €35,99 te vinden bij Mediamarkt.nl waarmee je maar liefst 20% korting pakt. Wees op tijd want de actie voor deze Melitta koffiemachine loopt binnenkort af!

Dit zijn alle Melitta koffiemachine aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Melitta koffiemachine?
Zonder korting betaal je gemiddeld €281,24 voor een Melitta koffiemachine. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Melitta koffiemachine aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Melitta koffiemachine niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 7 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €64,24. Bij een Melitta koffiemachine die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €244,56 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Melitta koffiemachines van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Melitta koffiemachines zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo