Nespresso Cups Proefpakket kopen? Dit zijn je mogelijkheden!

Voor het laatste geüpdate op 22/11/2021 door Simon.

Vraag jij je af welke Nespresso cups het lekkerst zijn? Ontdek dat betaalbaar en snel met een proefpakket vol Nespresso cups!

Je hebt al enige tijd een Nespresso apparaat in huis staan waar je met veel plezier gebruik van maakt. Een kopje koffie of espresso heb je zo gezet. Dat is kortom een van de redenen dat je jouw Nespresso apparaat gekocht hebt. Al die tijd vraag jij je echter al af of je wel de juiste Nespresso cups gebruikt. Iets waar een proefpakket je misschien wel meer over kan vertellen..

Er is namelijk zoveel keus. Je hebt cups van het officiële merk Nespresso. Iets waarvan je espresso apparaat je zonder twijfel van heeft aanbevolen om gebruik van te maken. Ik merk dat veel mensen eerst goedkopere cupjes kopen en later pas willen nadenken of het misschien niet beter kan.

Nespresso cups zijn een stuk duurder maar volgens velen ook aanzienlijk lekkerder. Net als cupjes van Starbucks of Lavazza. En er is maar één manier om te ontdekken welke cupjes jij het lekkerst vindt: een proefpakket.

Met een Nespresso cups proefpakket ontdek jij welke cupjes jou de lekkerste koffie of espresso geven. Op deze pagina leg ik je uit wat je mogelijkheden zijn en wat een Nespresso cups proefpakket mag kosten.

Starbucks Nespresso cups proefpakket

Starbucks Nespresso cups proefpakket

Nespresso cups zijn ondertussen in vele soorten en maten beschikbaar. Daarbij is het makkelijkst onderscheid te maken tussen Nespresso cups, dus cups van het merk Nespresso en niet-Nespresso cups.

Behalve dat Nespresso cups duidelijk aan de merknaam te herkennen zijn, is iedere cup van hoge kwaliteit materialen gemaakt. Waar goedkope cups van plastic zijn, hebben Nespresso cups een aluminium behuizing.

Gelukkig heeft Nespresso tegenwoordig samenwerkingen met andere koffiemerken waardoor je niet altijd aan Nespresso koffie vastzit. Een van die merken is Starbucks.

Starbucks heeft verschillende smaken Nespresso cups ontwikkeld. Op dit moment zijn dat er zo’n 16, waarvan jij waarschijnlijk geen of slechts enkele geprobeerd hebt. Met een Nespresso cups proefpakket van Starbucks kun jij acht smaken uitgebreid testen.

Starbucks verkoopt momenteel twee variatiepakketten van Nespresso cups, namelijk in de gebalanceerde en milde uitvoering.

Douwe Egberts cups proefpakket

Douwe Egberts cups proefpakket

Wil je het wat rustiger aandoen? Niet de hoofdprijs betalen? Dan kom je al snel bij het Douwe Egberts Koffiecups uit. Dit pakket is de Nespresso cups proefpakket variant van Douwe Egberts waar zes verschillende ‘smaken’ in te vinden zijn.

Dit zijn de standaardsmaken van Douwe Egberts die je ook op deze manier in de supermarkt tegenkomt. Niet heel veel bijzonders dus. Je kunt daarentegen wel rekenen op de vaste lage prijs van Douwe Egbert cups. Voor nog geen 25 cent per cup heb je al een heerlijk kopje koffie klaarstaan.

Nespresso cups proefpakket

De crème de la crème blijft natuurlijk behouden voor Nespresso cups. De echte klassieke cups van het statige Nespresso. George Clooney op de achtergrond, zwoele tune aan en je voelt je zo nabij het Como-meer. Waar Clooney ook echt woont overigens.

Nespresso heeft tegenwoordig een duizelingwekkende verzameling Nespresso cups. De meest uiteenlopende smaken zijn bij Nespresso verkrijgbaar. Van het rustige Vanille tot de wilde smaken van de Indonesische pepers. Bij Nespresso durven ze te experimenteren en dat heeft voor een prachtig aanbod Nespresso cups gezorgd.

Het heeft er bij jou alleen voor gezorgd dat je genoodzaakt bent een Nespresso cups proefpakket te kopen. Je hebt geen idee waar je anders moet beginnen. Dat dit de perfecte plek is om te beginnen, blijkt wel uit het feit dat je een proefpakket Nespresso cups kunt kopen.

Wil je zelf ook ontdekken welke cups je allemaal kunt uitproberen? Bekijk dan de beste alternatieve nespresso cups hier!

Bekijk hieronder de top 5 beste Nespresso Cups Proefpakket kopen  op dit moment. 

1. Starbucks® Nespresso cups® balanced pack – 8 x 10 stuks

Starbucks is de koffierevolutie gestart in Amerika en ook naar Nederland gebracht me zoveel heerlijke smaken! Ga nu echt genieten thuis van de Starbucks® koffie voor jouw Nespresso® systeem. De balanced pack bestaat uit 8 verschillende smaken. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • heerlijke koffie
 • Voordelige koop en diverse smaken
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding

2. Starbucks® Blonde® Espresso Roast by Nespresso® Blonde Roast – 12 x 10 koffie capsules

Ben je al een echte koffiefan van deze heerlijke blonde roast? Geniet dan nu thuis ook van de Starbucks® koffie voor jouw Nespresso® systeem. De Blonde Espresso Roast is onze lichtst gebrande espresso, met een zachte, milde smaak. Lichte branding. Intensiteit 6. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Goede koffie voor goede prijs
 • Niet zoals andere merken dat hij nog wel eens vastloopt of iets dergelijke
 • Goede prijs/kwaliteit

3. Nespresso Proefpakket 5 x 10 capsules

Handige eens alles smaken proberen die Nespresso maakt? Dit fijn en grote proefpakket geeft je een goede indruk wat Nespresso allemaal te bieden heeft met name de pittige Fortissio, natuurlijk heb je enorm veel andere smaken en variaties te kiezen. Maar hier is het allemaal mee begonnen en moet je zeker eens proberen daarbij scheelt het flink in de prijs! Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Nespresso Proefpakket 5 x 10 capsules
 • Diverse smaken en voordelige aanbieding
 • prijs/kwaliteit verhouding

4. Starbucks® Single-origin Coffee Colombia by Nespresso® Medium Roast – 12 x 10 stuks

Wil je graag gebruik maken van een fijne single origine smaak voor een scherpe prijs? Deze Single-origin koffie Colombia is nootachtig en bloemig met buitengewone balans in het kopje en een zeer rijke complexiteit. Deze heeft een Medium branding. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Volle smaak en Nootachtig lekker
 • Het is de typische Starbucks aroma!
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

5. Hervulbare – Herbruikbare Nespresso Cups – Hebruikbare Koffie Capsule – RVS

Wil je graag een meer duurzame oplossing en niet te veel uitgeven aan de cups? Ben jij een echte koffie liefhebber en hou je van een verse, lekkere kop koffie? Gebruik dan nu deze hervulbare en herbruikbare Nespresso capsule/cup voor het ultieme koffie genot. Bekijk hier de Dagdealprijs >> 

Voordelen:

 • Heel gemakkelijk en leuk om wat te experimenteren
 • duurzaam voor milieu en besparend
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo