Pistonmachine aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 17/10/2022 door Simon.

Een pistonmachine is hét espresso apparaat voor echte barista’s. Met een goede pistonmachine heb je zelf namelijk heel veel invloed op de smaak van de koffie en kun je eindeloos experimenteren. Pistonmachines zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en voor modellen in het hogere assortiment betaal je al snel honderden euro’s; soms zelfs meer dan 1000 euro. Met een goede pistonmachine aanbieding kun je dan ook behoorlijk wat geld besparen. Om je te helpen een interessante deal te vinden, hebben we op Zelfkoffiezetten.nl deze pagina ontwikkeld. Hierop plaatsen we dagelijks de beste pistonmachine aanbiedingen van dit moment.

Wat is de beste pistonmachine aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Swan Pump Espresso Cream. Deze pistonmachine is tijdelijk in prijs verlaagd naar €156,69 waarmee je 0% korting hebt. Je bespaart met deze pistonmachine aanbieding dus maar liefst €-156,69. De Swan Pump Espresso Cream wordt bij Bol.com verkocht en is één van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste pistonmachine die in de aanbieding is?
De goedkoopste pistonmachine van het moment is de Domo DO711K - Espressomachine - Stoompijpje - RVS. Deze pistonmachine is voor €104,04 te vinden bij Bol.com . Wees op tijd want de actie voor deze pistonmachine loopt binnenkort af!

Dit zijn alle pistonmachine aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een pistonmachine?
Zonder korting betaal je gemiddeld €851,40 voor een pistonmachine. Gelukkig zijn er online regelmatig goede pistonmachine aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een pistonmachine niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 1 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €130,65. Bij een pistonmachine die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €740,35 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod pistonmachines van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er pistonmachines zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo