Severin koffiezetapparaat aanbiedingen

Voor het laatste geüpdate op 19/09/2022 door Simon.

Het merk Severin biedt verschillende betaalbare koffiezetapparaten aan voor consumenten. Het assortiment van Severin bestaat voor een groot deel uit koffiezetapparaten met een thermoskan. Dit zijn onder andere filter koffiezetapparaten waarin je zelf gemalen koffiebonen plaats. Bij Severin kun je echter ook terecht voor een koffiemachine met bonenmaler. Deze koffiemachines hebben een bonenreservoir en beschikken over een ingebouwde koffiemolen. Hoewel een Severin koffiezetapparaat of bonenmachine doorgaans niet duur is, kun je met een goede aanbieding ook nog wat extra geld besparen. Op deze pagina vind je de beste Severin koffiezetapparaat aanbiedingen van dit moment.

Wat is de beste Severin koffiezetapparaat aanbieding van het moment?
De beste aanbieding van het moment is er voor de Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP340B Automatische Koffiemachine - Cosmic grey. Deze Severin koffiezetapparaat is tijdelijk in prijs verlaagd naar €120,00 waarmee je 0% korting hebt. Je bespaart met deze Severin koffiezetapparaat aanbieding dus maar liefst €-120,00. De Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP340B Automatische Koffiemachine - Cosmic grey wordt bij Bol.com verkocht en beoordeeld met een gemiddelde cijfer van 5 uit 5 en is één van de best verkochte modellen van 2023.

Wat is de goedkoopste Severin koffiezetapparaat die in de aanbieding is?
De goedkoopste Severin koffiezetapparaat van het moment is de Severin koffiezetapparaat KA 4815. Deze Severin koffiezetapparaat is voor €29,99 te vinden bij Bcc.nl . Wees op tijd want de actie voor deze Severin koffiezetapparaat loopt binnenkort af!

Dit zijn alle Severin koffiezetapparaat aanbiedingen van het moment

Onderstaande aanbiedingen zijn gesorteerd op korting in euro. Hoe hoger de korting in euro is hoe hoger de aanbieding wordt getoond in dit overzicht. Het komt ook voor dat er cashback korting wordt gegeven of dat er andere extraatjes worden gegeven door de betreffende aanbieder. In dat geval zie je geen kortingspercentage staan.


Wat is de gemiddelde prijs van een Severin koffiezetapparaat?
Zonder korting betaal je gemiddeld €83,89 voor een Severin koffiezetapparaat. Gelukkig zijn er online regelmatig goede Severin koffiezetapparaat aanbiedingen te vinden. Hierdoor zal de aankoopprijs altijd een stuk lager zijn dan wanneer je een Severin koffiezetapparaat niet in de sale koopt. Zo zijn er momenteel minimaal 1 aanbiedingen met een gemiddelde korting van €7,04. Bij een Severin koffiezetapparaat die in de aanbieding is, ben je met een gemiddelde aankoopprijs van €72,95 dus een stuk goedkoper uit.

Hoe hebben jullie deze lijst samengesteld?
Wij tracken elke nacht het volledige aanbod Severin apparaten van zoveel mogelijk webshops. Zo houden wij ook alle prijzen goed in de gaten. Wanneer er Severin koffiezetapparaten zijn afgeprijsd worden ze automatisch aan dit overzicht toegevoegd.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Zelfkoffiezetten.nl
Logo